Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Sara - 3 juli 2008 22:33

Att älska.


Kroppen värker och ögonen är trötta, ändå småler jag för mig själv där jag sitter. Mina fötter värms av två utpumpade hundar och magen är fylld av jordgubb-annanas-paj. Runt omkring mig avlöser skratten skriken, det fyller mig. Fem människor från olika delar av mitt liv, med helt olika funktion och betydelse, sitter tillsammans och spelar kanske tusende omgången kortspel på fyra dygn. Skämten och de dräpande kommentarerna börjar bli uttjatade, ändå skulle jag gärna sitta här en vecka till. Från rummet intill hör jag min mamma småprata med en fantastisk kvinna. Jag ryser till av välbehag och lugn. Jag sitter på en inglasad veranda på landet. Lyfter jag blicken ser jag solnedgången, och en motorbåt i viken. Där sitter min pappa, "nya" faster och hennes sambo. För tredje kvällen i rad har de misslyckats med att försöka fånga fisk. Ändå kommer de säkerligen pröva imorrn igen. Såna är dom.


Jag sitter ute på det landställe jag adopterat lite i smyg och mår bättre än bäst. Här har jag just nu världens underbaraste godaste familj, min "nya" släkt och två av de bästa vänner man kan tänka sig. Imorgon åker jag hem till "verkligheten", efter tre veckors semester. Jag är nästan lite nervös.

Av Sara - 3 juli 2008 22:18

Det har gått mer än tre veckor sen jag skrev i bloggen sist.

Sjukt mycket har hänt och därför blir orden för få. Jag menar; hur förklarar man att ens bästa vän kommit hem från ett år i usa och allt är som vanligt? hur kan jag förmedla känslan av att vi fyra lyckades kirra välkomstfest? hur reder man ut alla missförstånd? hur beskriver man ett ledarläger med så starka relationer att tårarna rinner? hur förklarar man att skolan slutat och man faktiskt saknar det på något sätt? hur beskriver man en perfekt vecka i Grekland med två av de bästa och så lite skåningar? hur förklarar man att det krigar inom en? hur beskriver man en midsommarhelg då man blivit helt ompysslad i trygghet? Nej, det går inte så jag ger upp här och fortsätter leva i min sommardröm istället.. Tack <3

Ovido - Quiz & Flashcards